Back in business!

mediyoga onlinekurs utmattelse Jan 26, 2024
Jeg er tilbake i bloggmodus! 🥳🎉

Du har ikke akkurat blitt rent ned av inspirasjoninnlegg fra meg de siste måndedene...

En lang stund oppdaterte jeg nesten ukentlig både blogg og epostlister, men fra jeg åpnet det nye onlinekurset "MediYoga/ medisinsk yoga ved utmattelse" den 10. oktober, med filming, oppfølging og innholdsproduksjon som tok mer av energien min enn det jeg hadde forutsett har jeg nok dessverre forsømt blogg og epostliste til fordel for kursbyggingen.

Men nå er jeg tilbake!! Og fy søren, jeg er ganske så stolt over det jeg har klart å lage. Hvis du er interessert i å finne ut mer om dette kurset så er ny lansering (med medfølgende gode tilbud!) rett rundt hjørnet. Og all info om dette kommer selvfølgelig både på blogg og til alle på epostlista, så ikke vær redd 😎

Nå i januar har jeg vært på Vikersund bad på rehabilitering for ME/CFS, et opplegg som har lært meg litt nye styrkeøvelser, men som aller mest gitt meg god bekreftelse på at det jeg allerede har funnet ut på egenhånd om hvordan bygge meg opp fra utmattelsen fungerer vel så bra som selv det beste tilbudet det offentlige kan gi meg.

Og nå er jeg altså tilbake, ferdig med å spille inn hoveddelen av onlinekurset og ferdig med rehabiliteringsopphold, med masse input og 3 ukers ferie fra hverdagsliv og familieplikter. Så nå er jeg klar for ny giv og for å dele av alt det rare som foregår inni hodet mitt!

Igår hadde jeg første MediYogaundervisning på Grorudhuset etter nyttår, og det er også skikkelig deilig å være igang med igjen, med fullt hus av fine deltagere, både nye og kjente ❤️

Vi hadde MediYoga som tilbud også på Vikersund, og jeg kan nå si med sikkerhet at jeg liker myyye bedre å undervise MediYoga selv enn å bli undervist 🤣  men som mannen min sier, når jeg er så dum at jeg går på treningstilbud kun for å "vurdere kvaliteten" så kan jeg skylde meg selv.

Såh, hvis du lurte på hvor jeg har gjort av meg de siste månedene så vet du det nå!
Og nå er jeg tilbake, så er du advart.

Ha en strålende dag, uansett om du har snøvær og trafikkaos som oss her i Oslo, sol og gode skiforhold som i Tromsø, om du er i Bergen med regn og fare for sørpeskred, eller om du har dratt til varmere strøk og sitter på stranda med en drink.

Finn noe du kan glede deg over, og nyt det som kan nytes så godt du kan!! ☺️

 

Ikke gå glipp av ukentlige tips og inspirasjon! 

Bli med meg på eventyr med MediYoga, pust, meditasjon, og balanse i hverdagen. 

Jeg misliker spam og vil aldri misbruke opplysningene dine. Du vil motta eposter fra Frisk I Balanse, Hanne Søbye med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra meg. Ved å legge inn opplysningene dine samtykker du i behandling av personopplysninger i tråd med personvernerklæringen