Spennende nyhet!

onlinekurs utmattelse Aug 16, 2023

Denne uka vil jeg dele en nyhet med deg som jeg selv synes er veldig spennende (og litt nervepirrende):

Jeg har nå satt dato for et gratis webinar, kalt "Pusten som hjelp ved utmattelse" der jeg skal undervise noen gode og effektive pusteøvelser, fortelle om hvorfor de virker som de gjør, og tilslutt presentere det nye onlinekurset jeg jobber med: "MediYoga / medisinsk yoga ved utmattelse"


For deg som allerede har fått testet ut minikurset "MediYoga ved utmattelse" så er dette nye kurset jeg nå jobber med et større kurs med samme tema, der jeg i ferdiginnspilte videoer og jevnlig online live gruppecoaching steg for steg vil gå igjennom verktøyene jeg selv har brukt for å komme meg på beina fra langvarig utmattelse.

Jeg gleder meg skikkelig til å komme igang med kurs og kunne hjelpe mange med de samme verktøyene som har hjulpet meg!

Samtidig er det litt skummelt med live webinar der jeg skal snakke om det. Presentere alt foran publikum liksom. Jeg er vant med å undervise MediYoga på gruppetimer, og det å instruere øvelser er noe jeg trives godt med, men presentasjoner og foredrag er ikke noe jeg er særlig dreven på. 🙈

Og så er det alle systemene da, som skal fungere. Mailer som skal ut til riktig tid, med riktige lenker. Knapper som skal virke. Presentasjonsmal som skal designes. Optinside, salgsside med alt av info, personvererklæring, kjøpsbetingelser. Prissetting og tilkobling av betalingssystem.


Det går litt rundt i hodet! Og derfor er det ekstra spennende (skummelt!) å bare sette en dato og hoppe ut i det, og satse på at alt som ikke er på plass faller på plass i tide.

Hvordan forhold har du til sånne ting? Blir du stressa av tanken på presentasjoner? Og ikke minst; tanken på prestasjon?

Jeg kommer jo fra et liv som musiker før jeg ble syk og livet tok en annen vei, så man skulle kanskje tro at prestasjon er noe jeg har et avbalansert forhold til, men sannheten er at det å komme tilbake til noe som ligner prestasjon, etter flere år som syk av utmattelse, er ganske så skummelt!

Enhver form for prestasjon har fått kroppen og nervesystemet til å sette seg helt på bakbeina i flere år nå, og bare tanken på å måtte fylle krav eller forventninger har gjort at hele nervesystemet har villet gjemme seg bak en sofapute.

Derfor er det også spennende nå å endelig føle at jeg tåler det. At kroppen tåler så mye mer enn den gjorde. At jeg har en slags tillit til at det kommer til å gå helt fint, selv om det er skummelt.

Såh, da annonserer jeg herved at det blir gratis webinar onsdag den 6. september kl.11!


Meld deg på webinaret her!


Et webinar der du får en smakebit på noen av pusteøvelsene som har betydd mest for meg på veien min mot en bedre hverdag med utmattelsen, og hvor jeg forteller litt om hvorfor disse øvelsene virker som de gjør.

Og ja, det blir opptak, så du kan trygt melde deg på selv om tidspunktet ikke passer.

På slutten av webinaret, etter vi har gått igjennom noen fine pusteøvelser liggende på matte eller i senga, og jeg har fortalt litt om hvorfor disse øvelsene er så fantastisk gode for kroppen, kommer jeg til å fortelle om det nye kurset. Om hva kurset inneholder av moduler, temaer, øvelser og kunnskap. Og du vil få et bra pristilbud på dette nye kurset som er forbeholdt de som melder seg på webinaret.

Såh; hvis du vet at du vil bli med på kurs, men ikke har tid til webinar, så meld deg på likevel! Da får du nemlig det supre tilbudet på mail etter webinaret er overstått 😉

Dah...skal jeg tilbake til systemene mine og planleggingen, og prøve å ikke bite negler eller stresse over hva jeg har lovet meg bort til 😂

Ha en strålende uke til vi skrives/leses igjen 🥳

Varme hilsener fra Hanne

 

Ikke gå glipp av ukentlige tips og inspirasjon! 

Bli med meg på eventyr med MediYoga, pust, meditasjon, og balanse i hverdagen. 

Jeg misliker spam og vil aldri misbruke opplysningene dine. Du vil motta eposter fra Frisk I Balanse, Hanne Søbye med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra meg. Ved å legge inn opplysningene dine samtykker du i behandling av personopplysninger i tråd med personvernerklæringen